شهرحلوا  | مجله سلامت | ارده و شیره یک ترکیب رویایی و بمب انرژی

ارده و شیره یک ترکیب رویایی و بمب انرژی

اگر اول صبح با بی حوصلگی از خواب بیدار شدید، با بی میلی به سمت سفره صبحانه رفتید و با خوردن اولین لقمه ارده و شیره حالتان عوض شد و سرحال شدید، تعجب نکنید زیرا ارده و شیره یک ترکیب رویایی و بمب انرژی است. از قدیم الایام این دو خوراکی همانند دو دوست صمیمی در کنار یکدیگر بوده اند و با خواص بی نظیرشان به بشریت خدمت کرده اند.

دیدگاه مشتریان این محصول

آرش حیدری
آرش حیدری
ادامه مطلب
من خیلی شیرینی جات نمیخورم اما از زمانی که مربی باشگاه حلوا ارده و فرآورده های کنجدی رو بهم معرفی کرد، عاشقش شدم
پانته‌آ
پانته‌آ
ادامه مطلب
دختر من خیلی بد غذاست و هرچیزی رو نمیخوره، از روزی که حلوا ارده کنجدی رو به عنوان تنقلات میدم بهش کلی علاقه مند شده
azi0099
azi0099
ادامه مطلب
من از محصولات شهرحلوا برای همکارام توی دفتر گرفتم، بدون استثنا همه عاشق عطر و طعم سنتی شدن، مرسی از محصولات خوبتون
قبل
بعدی
ارده و شیره یک ترکیب رویایی و بمب انرژی
5/5 - 1 رای

ارده و شیره را در این مقاله که از طرف شهر حلوا تهیه گردیده است قصد داریم اندکی بیشتر برای شما شرح دهیم، با این ترکیب جادویی آشنا شویم و پاسخ سوالات زیر را در مقاله پیدا کنیم.

  1. روش مصرف ارده و شیره به چه صورت است؟
  2. چگونه شیره اصل را تشخیص دهیم؟
  3. چند نوع ارده داریم؟
  4. چه خواصی در ترکیب ارده و شیره وجود دارد؟
  5. از کجا می توانیم ارده و شیره اصل را تهیه کنیم؟

روش مصرف ارده و شیره

روش مصرف ارده و شیره ساده است، کافی است مقدار مورد نیاز خود از ارده را با شیره که مقدار آن کمتر از ارده هست ترکیب نمایید. اگر مقدار شیره زیاد باشد ممکن است شیرینی ترکیب بیش از حد شده و اذیت کننده شود.

بهترین زمان مصرف ارده و شیره

بهترین زمان مصرف ارده و شیره در فصل زمستان و در وعده صبحانه است، البته می توان به عنوان یک عصرانه نیز آن را میل کرد. مصرف زیاد آن در فصل تابستان به علت طبع گرم می تواند کمی اذیت کننده باشد.

تهیه ارده مرغوب

خوب است بدانیم که بر اساس نوع کنجد به کار رفته در تهیه ارده مرغوب انواع متفاوتی از این ماده خوراکی مغذی به دست می آید. در ادامه چند مورد را بررسی می کنیم:

ارده ساده

ارده ساده را می توان در منزل هم درست کرد. ابتدا باید دانه های کنجد را در یک ظرف مناسب تفت داد تا رنگ آنها طلایی شود، البته باید مراقب بود که نسوزد و بعد با کمک دستگاه هایی مثل مخلوط کن، غذا ساز و یا آسیاب آنها را به صورت یک خمیر یک دست درآورد. گاهی اضافه کردن اندکی روغن کنجد می تواند کمک کننده باشد و ارده بهتری به دست آید. رنگ آن معمولا روشن است.

ارده دو آتیشه

طعم اندکی تلخ و خاص ارده دو آتیشه سبب شده است که افراد زیادی طرفدار این نوع ارده باشند. رنگ قهوه ای سوخته آن به خاطر دوبار تفت داده شدن کنجد است و به همین علت هم طعم آن با طعم ارده ساده متفاوت است. اما باید بدانیم که خواص دارویی و ارزش غذایی هر دو نوع ارده یکسان است، ولی چون کنجد دوبار در کوره قرار می گیرد قیمت ارده دو آتیشه اندکی گران تر از نوع ساده آن است.

ارده دو آتیشه

ارده سبوس دار

در سراسر ایران عزیزمان ارده سبوس دار تهیه می شود، در بعضی مناطق به آن ارده سیاه نیز می گویند که علت اصلی آن وجود مقدار زیاد سبوس کنجد است که سبب تیره شدن و در حقیقت سیاه شدن رنگ ارده شده است. مصرف آن بیشتر بخاطر اثرات دارویی است به ویژه برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی و یا دردهای روماتیسمی هستند بسیار مفید است. قیمت آن به نسبت بیشتر از سایر انواع ارده است.

با افتخار اعلام می کنیم که فروشگاه اینترنتی شهر حلوا تمامی ارده های تازه و خوشمزه را برای شما عزیزان تهیه نموده است و شما بدون داشتن دغدغه از ارگانیک بودن آن، می توانید بالاترین کیفیت را انتخاب کرده و با راهنمایی کارشناسان آنلاین فروش تهیه نمایید.

شیره اصل را چگونه تشخیص دهیم

پس از انتخاب نوع ارده حال نوبت به تهیه یک شیره جذاب برای ساختن یک ترکیب بی نظیر است. اما شیره اصل را چگونه تشخیص دهیم؟ بسیار مهم است که ماده غذایی مورد نظر ما ارگانیک و تازه باشد. باید بگوییم شیره انگور و خرما اصل ویژگی های جالبی دارند که به سادگی می توانید آن را تشخیص دهید. مثلا در مورد شیره انگور اصل:

  1. طعم انگور نباید کاملا از بین رفته باشد پس با خوردن یک قاشق از شیره انگور باید مزه انگور را حس کنید.  
  2. رنگ شیره انگور اگر خوب تهیه شده باشد، عسلی مایل به قهوه ای یا مایل به خرمایی است.
  3. شیره انگور اصل خالص است و اثری از خاک سفید در آن پیدا نمی کنید. همانطور که می دانیم خاک سفید برای جلوگیری از ترش شدن شیره در زمان پخت آن استفاده می شود و پس از پخت با کمک صافی از شیره جدا می شود.
  4. شیره انگور اصل اندکی غلیظ است زیرا در هنگام تهیه آن رطوبش تا حدی گرفته شده است.

از شیره انگور در تولید حلوا ارده با شیره انگور نیز استفاده می شود که همین خواص را به بدن شما می رساند و بسیار جذاب است، پیشنهاد می کنم روی مقاله لینک شده کلیک کنید و مطلب را بخوانید.

در خصوص شیره خرما اصل باید به نکات زیر توجه کرد:

  1. ته نشین می شود.
  2. شکرک نمی زند.
  3. بسیار غلیظ و یا بسیار رقیق نیست.
  4. رنگ آن بسته به نوع خرمایی که استفاده شده است متفاوت است اما در هر صورت در عین تیرگی باید شفاف نیز باشد.
  5. شیره خرما اصل یک طعم بسیار شیرین دارد و به سادگی نمیتوان چند قاشق آن را پشت سر هم خورد.

پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات دقیق تر در خصوص شیره اصل با کارشناسان شهر حلوا تماس حاصل فرمایید.

همچنین شما می توانید با کاربرد شیره خرما در تولید حلواهای سنتی زرقان نیز در مقاله حلوا ارده با شیره خرما آشنا شوید، بدین منظور روی مقاله لینک شده کلیک کنید.

شیره خرما بهتر است یا شیره انگور

جواب دادن به این سوال که در ترکیب ارده شیره، شیره خرما بهتر است یا شیره انگور کارسختی است چرا که انتخاب بین دو خوراکی بسیار مفید کار ساده ای نیست. طبق تحقیقات این دو شیره در یک سطح هستند و هر دو تمامی خواص میوه های خود را دارا هستند. به این معنی که هر دو دارای سطح بالایی از املاح، انواع ویتامینها، پتاسیم، روی، منیزیم و … هستند، لذا این سلیقه افراد است که به انتخاب نوع شیره کمک می کند.

پیشینه ارده و شیره به عنوان یک غذا

اگر از پدربزرگ و مادربزرگها بپرسید، ارده و شیره را به عنوان یکی از محبوبترین غذاها در دوران کودکی شان نام می برند. این نشان از قدمت پیشینه ارده و شیره به عنوان یک غذا در میان ما ایرانیان است. اینکه چه کسی برای اولین بار این دو خوراکی را با هم ترکیب کرد دقیق مشخص نیست اما چیزی که می دانیم حداقل بیش از 900 سال است که این غذای لذیذ مهمان سفره ما ایرانیان است.

خواص ارده و شیره

از خواص ارده و شیره هر چه بگوییم کم گفته ایم، مثلا:

  • آهن بسیار زیاد موجود در این ترکیب یکی از بهترین درمانهای کم خونی و فقر آهن است.
  • برای درمان اختلالات کبدی و کلیه ها یکی از بهترین داروها ارده و شیره است.
  • طبع گرم و مرطوب این خوراکی لذیذ باعث رفع مشکلات ناشی از سرد مزاجی همچون بی حالی، خستگی و حتی افسردگی است.
  • دردهای مفاصل با مصرف میزان مشخصی از این ترکیب قابل رفع شدن است.
  • افرادی که پلاکت خون پایینی دارند می توانند مشکل خود را با مصرف مرتب ارده و شیره حل نمایند.
  • مصرف منظم این ترکیب به درمان مشکلات رحمی خانم ها کمک شایانی می کند و همچنین ثابت شده است که بسیار قاعده آور است.
  • مصرف این ترکیب جادویی به تقویت قوای جنسی مردان کمک زیادی می کند، برای افزایش اسپرم معمولا توصیه می شود که از شیره انگور در این ترکیب استفاده شود و هفته ای سه تا چهار بار میل شود.
  • یکی از روشهایی که افراد درگیر اضافه وزن می توانند استفاده کنند تا وزن خود را به صورت مطلوب کاهش دهند آن است که پیش از هر وعده غذایی یک یا دو قاشق ارده و شیره را میل نمایند به این شکل اشتهای کمتری به خوردن پیدا می کنند و لذا حجم کمتری از غذا را به معده خود وارد می کنند.

میزان کالری ارده و شیره

 در خصوص میزان کالری ارده و شیره باید اعلام کنیم که بسته به نوع شیره استفاده شده می تواند متفاوت باشد. اگر از شیره خرما استفاده شود چون خود خرما جزو خوراکی های پرکالری است لذا ارده و شیره خرما نیز پرکالری محسوب می شود به طوریکه یک قاشق غذاخوری این ترکیب 58 کالری دارد به عبارت دقیقتر 100 گرم آن 432 کالری دارد. اگر شیره انگور استفاده شود مقدار آن بیشتر می شود یعنی 1 قاشق غذاخوری ارده و شیره انگور 64 کالری و 100 گرم آن 462 کالری دارد. البته دقت شود این نسبتها برای زمانی است که میزان ارده و شیره در ترکیب نصف نصف باشد.

چه کسانی نباید ارده و شیره مصرف کنند

پاسخ دادن به این سوال که چه کسانی نباید ارده و شیره مصرف کنند بسیار سخت است چرا که باعث محروم شدن عده ای از این خوراکی جذاب می شود. در هر صورت افرادی که دارای مزاج گرم هستند باید با احتیاط آن را مصرف کنند، همچنین برخی از افراد دیابتی که دارای قند خون شدید هستند نباید ارده و شیره را میل کنند. زنان باردار دست کم در سه ماه اول بارداری به جهت حفظ سلامت جنین نباید این خوراکی را مصرف کنند.

خرید ارده و شیره اصل از شهر حلوا

حال که به خواص بی شمار ارده و شیره پی بردیم وقت آن است که یک فروشگاه مناسب به جهت خرید آن را معرفی کنیم. این روزها متأسفانه اجناس بی کیفیت در بازار زیاد شده است لذا پیشنهاد می کنیم که به منظور خرید ارده و شیره اصل از شهر حلوا اقدام نمایید. محصولات این فروشگاه به ارگانیک و با کیفیت بودن معروف است و لذا اگر تنها یک بار از آن خرید نمایید برای همیشه مشتری خواهید ماند.

حرف آخر در مورد ارده و شیره یک ترکیب رویایی و بمب انرژی

به عنوان حرف آخر در مورد ارده و شیره یک ترکیب رویایی و بمب انرژی باید تأکید کنیم که کارشناسان آنلاین فروش شهر حلوا آمادگی کامل برا راهنمایی شما عزیزان در خصوص انتخاب بهترین محصول را دارند.

در انتها اگر تمایل دارید تا بدانید طرز تهیه شیره ها چگونه است ما پیشنهاد می کنیم مقاله شیره خرما و روش تولید آن را بخوانید تا اطلاعات کاملی کسب کنید.

میزان کالری ارده و شیره چقدر است؟

بسته به نوع شیره استفاده شده می تواند متفاوت باشد. اگر از شیره خرما استفاده شود چون خود خرما جزو خوراکی های پرکالری است لذا ارده و شیره خرما نیز پرکالری محسوب می شود.

خواص ارده و شیره چیست؟

آهن بسیار زیاد موجود در این ترکیب یکی از بهترین درمان های کم خونی و فقر آهن است.
برای درمان اختلالات کبدی و کلیه ها یکی از بهترین داروها ارده و شیره است.
طبع گرم و مرطوب این خوراکی لذیذ باعث رفع مشکلات ناشی از سرد مزاجی همچون بی حالی، خستگی و حتی افسردگی است.

شیره اصل را چگونه تشخیص دهیم؟

باید بگوییم شیره انگور و خرما اصل ویژگی های جالبی دارند که به سادگی می توانید آن را تشخیص دهید. در این مقاله با این خواص بی نظیر آشنا می شوید.

بهترین زمان مصرف ارده و شیره؟

بهترین زمان مصرف ارده و شیره در فصل زمستان و در وعده صبحانه است.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *